T3 Aire 360 ​​vs. Dyson AirWrap: Melyik all-in-one hajformázó szerszám jobb?

A PureWow szerkesztők kiválasztanak minden olyan elemet, amely ezen az oldalon megjelenik, és néhány elem tehetséges lehet nekünk. Ezenkívül a PureWow a történeten belüli kapcsolt linkek révén kompenzációt kaphat. Az összes ár a közzététel napján pontos. Itt többet megtudhat az affiliate folyamatról .

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: A hair styling tool and its attachments' fetchpriority='high' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?T3

Kipróbáltam a sok eltérő hajszerszámok Az évek során, de ha van egy márka, bízom, és visszatérek újra és újra, akkor a T3. Az övék lapos IronBeauty szerkesztő Körülbelül hét évvel később.

Tapasztalataim szerint a T3 eszközei mindig is következetes eredményeket hoztak, és az Entid-re építettek, ezért amikor a márka bejelentette, hogy egy all-in-egy stílusú eszközt indítanak, elég vonzódtam, hogy kipróbáljam annak ellenére, hogy soha nem voltam igazán nagy. A hajam szárításánál .

Hogyan különbözik a T3 Aire 360 ​​a Dyson Airwrap -tól?

Tegyük ki először az útból, mert tudom, hogy ez az, amire a legtöbb ember kíváncsi. Először a két eszköz közötti nyilvánvaló és szignifikáns árkülönbség: a T3 Aire 360 ​​300 dollárba kerül, míg a Dyson Airwrap 600 dollár.

A T3 Aire 360 ​​-as dobozba történő kibontásakor kellemesen meglepett, hogy minden egy karcsú húzóstrukciós tokba csomagolva volt, intelligens belső zsebekkel, amelyek az egyes mellékleteket tartják. Mint valaki, aki utálja a rendetlenséget, ez sokkal hatékonyabbnak találtam, mint az óriási boltozat, amelyben a Dyson Airwrap (és hasonló eszközök) jön be.

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Outside Inside View of the T3 Aire 360 Bag' fetchpriority='auto' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?

Hogyan működik a T3 Aire 360?

Az elődeihez hasonlóan a T3 AiRE 360 fűtött légáramot használ, hogy a hordó körüli hajszakaszokat tekerje a hordó körül, és puha göndör göndöröket eredményez, amelyek utánozzák a robbantást.

A szerszámnak három sebessége és három hőbeállítása van, a legmagasabb hőmérsékleten, amely akár 237 Fahrenheit fokot is elérhet, és amelyet a T3 a legforróbb hőmérsékletként határozhat meg, amellyel egy stílus beállítása nélkül, anélkül, hogy a haját károsodna volna a folyamatban. Azt mondják, hogy figyelmeztessék, hogy a hordók kaphatnak nagyon Forró, ezért ügyeljen arra, hogy kezelje őket a tetején lévő hűvös tippekről, amikor a mellékleteket kiváltja.

Ebben rejlik a T3 Aire 360 ​​egyik fő hátránya: ki kell cserélnie a hordókat, hogy a haj mindkét oldalát göndörítse. A Dyson határozottan itt kapja a kezét, hogy kitalálja, hogyan lehet megváltoztatni a fürtök irányát, csak egy melléklet segítségével.

Még akkor is, ha mindkét szerszámot (és nagyjából minden olyan légitársaság vagy önálló hajszerszámot odakinn) elhelyezve a T3 Aire 360 ​​tesztelésére-különösen fontolóra veszi, hogy mekkora bummot kapsz a dollárért.

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap JJ Before After Styling' fetchpriority='auto' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?

Javasolnám a T3 Aire 360 ​​-at?

Igen, azt javasolnám az Aire 360 ​​-at, aki rendszeresen fújja a haját, és/vagy bárkinek, aki soha nem kapott fogantyúval egy göndör vas használatát; Egy ilyen eszköz könnyebb lehet manőverezni.

Ami engem illeti? Felismertem, hogy valószínűleg nem vagyok a célbemutató az ilyen típusú all-in-one stílusú eszközhöz. Általában a természetes hullámos hajam megszárasztom, és amikor stílusom, inkább egy göndör vasat használok, hogy hozzáadjanak némi meghatározást anélkül, hogy növelnék a hangerőt. Tehát, bár az Aire 360 ​​egy gyönyörűen kialakított eszköz, amelyet meg tudom értékelni, nem hiszem, hogy annyira használom, mint a megbízható T3 Curl ID vas.

A jó hír az, hogy úgy dönt, hogy kipróbálja az új Aire 360 ​​-at, vagy választja -e a márka egyik másik stílusú eszközét, ehelyett biztos lehet benne, hogy ez évekig tart.

300 dollár a Sephora -nál 300 dollár az Amazon -on